Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

Podání vysvětlení klienta ENWOX ENERGY ve vztahu k ENERTIG TECHNOLOGIE

Publikováno: Kategorie: NovinkyŠtítky: , ,




Podání vysvětlení jednoho z řad poškozených klientů, který souhlasí a zároveň i vyzývá všechny dotčené subjekty k tomu, aby se k tomuto Podání přidali, pod uvedeným číslem jednacím. Násobená síla v tomto případě může vést ke zdárnému konci, čímž by mělo být ukončení většinou neplatných smluv se společností ENERTIG TECHNOLOGIE, na základě smyšleného postoupení.



Konec Enwox energyCelé podání vysvětlení si můžete přečíst v přiloženém souboru. Pro kompletnost uvádíme jen číslo jednací, KRPJ-105643-1/ČJ-2017-161419. V případě, že zvažujete stejný postup, dejte nám vědět. Pomůžeme vám.

>> Podání vysvětlení PČR - přesunuto <<

Jak je z dokumentu patrné, nejedná se o podání ze včerejšího dne, dokud jsme neměli výsledek, nechtěli jsme vás o něm informovat. Tento týden však pan Švestka obdržel návrh dohody od ENERTIG TECHNOLOGIE. Veřejně tedy vyzývá k připojení se k jeho postupu.

Návrh dohody obsahuje i požadavek na uznání postoupení smlouvy od ENWOX ENERGY k ENERTIG TECHNOLOGIE. Takové uznání by mohlo vytvořit precedent, zřejmě proto je tím dohoda podmíněná. Uznání pan Švestka odmítl a čeká na novou verzi dohody.

Pokud podáváte podobné trestní oznámení, určovací žalobu nebo podnikáte jiné kroky a hodila by se vám podobná skupinová podpora, rádi se o vás zmíníme. Včera byla podána další žaloba proti ENWOX ENERGY o dalším vývoji vás budeme informovat.

Dodáváme, že za tento postup neneseme žádnou odpovědnost a neručíme za případné škody způsobené souvislostmi s tímto postupem.

Aktualizováno 13.11.2017:

V tuto chvíli víme o dalších17 trestních oznámeních. Budeme se snažit vám zajistit seznam čísel jednacích. Pro další komunikaci jsme založili skupinu na FB. (Chápeme, že ne všichni mají FB) I dál vás budeme informovat na webu. Pokud chcete o všem vědět jako první, sledujte nás na FB zde a zde.




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!