Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

PF 2018 - o utopencích a roku 2017

Publikováno: Kategorie: NovinkyŠtítky:




Neumíme to bez dramatických změn, ale letos jich bylo málo. Co se všechno stalo, rozvádíme v tomto článku.



Tradiční utopenci z DokonaléÚplně jiní utopenci

Loni byli "Dokonalí" a letos jsou "Úplně jiní". Jako každý rok jsme na podzim začali nakládat utopence a jsou opět perfektní. Máte je rádi? Řekněte si o ně. Rádi vám s nabídkou pošleme sklenici perfektních utopenců, pokud vám ještě nepřišla. Je to náš dárek vyráběný s láskou a jsme na něj hrdí, takže vám jej rádi pošleme. Pyšníme se tím, že mají víc jak 90% masa a nejsou z žádného z fertů.

Víc jak 5 litrů darované krve

Chceme se angažovat v dárcovství a i když si uvědomujeme že darované krve mohlo být víc, i tak jsme na to hrdí. V roce 2017 jsme tedy darovali 5 100 ml krve nebo krevních složek. Jsme přeci jen 4 a zákazník se k nám letos žádný nepřidal 🙂 Budeme rádi, pokud s námi půjdete darovat krev v příštím roce, umíme vás za to i odměnit! Odměna za darování krve a příští darování krve.

SvítímeStejně.cz v číslech

V letošním roce jsme byli na 575 osobních schůzkách a denně oslovili zhruba 159 lidí telefonicky. Osobní schůzky jsou čistě v dikci Michala a telefonické hovory zase zvládají naše holky Martina s Míšou. Díky tomu jsme se spojili s 12 720 lidmi a jednali jsme nebo stále jednáme s 1150 novými klienty. Začali jsme spravovat nových 389 odběrných míst firemních zákazníků.

Stávajícím i novým klientům jsme pomohli s nepříjemnými situacemi, které byli spojené s dodávkou energií. Jednalo se o situace, do kterých se lidé dostali například v důsledku jednání se společností Enwox nebo Enertig. Ať už s dotazem na tento případ či přímo s žádostí o pomoc nás oslovilo 88 lidí, z nichž s většinou jsme stále v kontaktu. Náš web nebo chat se v oněch dnech skoro nezastavil.

Našim novým klientům jsme změnou dodavatele ušetřili 1 109 635 Kč za dodávku elektřiny nebo plynu.

Klientům, kteří se cítili být podvedeni svým stávajícím dodavatelem jsme zachránili 164 000 Kč za smluvní pokuty.

V důsledkem zdražení ceníků společnosti E.ON nás kontaktovalo 69 lidí, přičemž většina nás považovala za zákaznickou linku, protože se na E.On zkrátka nedovolali.

Na naší terase jsme vypěstovali 104 kusů ovoce a zeleniny, proseděli nespočet hodin a spálili jedny záda.

Snídaně? Chuťovka #breakfast #berrys #raspberry

Příspěvek sdílený Milan J. (@jarosmil),

Snídaně? Chuťovka #breakfast #berrys #raspberry

Příspěvek sdílený Milan J. (@jarosmil),




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!