Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

Insolvence ENWOXu v plném proudu

Publikováno: Kategorie: NovinkyŠtítky: ,




ENWOX ENERGY s.r.o. už není ENWOX ENERGY s.r.o. má nového jednatele, majitele a sídlo.



V posledních dnech, k nám přichází spousta reakcí od vás, našich čtenářů, na které nejsme schopni odpovídat nijak unifikovaně.

Něco v Enwoxu se pohlo a ten začal vymáhat pohledávky od klientů zpravidla přihlášených do insolvence. (Tato informace může být nepřesná, protože díky tomu, že s námi někdo komunikuje, je jasné, že svoji pohledávku zároveň i přihlásil do insolvence.) V tomto vymáhání Enwoxu asistuje společnost MC Manufactory s.r.o., bohužel nejsme schopni dát vám jakékoli obecně platné doporučení. Pokud si nejste jistí, že je pohledávka oprávněná, kontaktujte tuto společnost. Rádi vám pomůžeme vyznat se v případných fakturách nebo nesrovnalostech. (pokud to bud ev našich silách)

Děkujeme všem, kteří svou přihlášku do insolvence poslali, v přihláškách identifikujeme naše odstavce včetně našich chyb a tak nás těší, že informace od nás nepřišly nazmar. Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci alespoň takto, rádi vám pomůžeme i změnit dodavatele. Často se setkáváme s tím, že zákazníci nejsou spokojeni s procesem změny svého dodavatele, zejména pak zákazníci Elimonu často identifikují podobné vzorce chování jako v případě u Enwoxu.  Všem, kteří mají zájem, rádi nabídneme srovnání s garancí cesty někam jinam.

Určitě nechceme hanit Elimon jako dodavatele elektřiny. Dotazy spojené s jeho fakturací nám byly osvětleny v samostatném článku zde.

ENWOX ENERGY s.r.o. už není ENWOX ENERGY s.r.o.enwox

Chceme vás ještě upozornit na veřejně dostupné změny v OR. 18. ledna 2018 se společnost přejmenovala na SCP first payment of receivables s.r.o. Toho dne se stal novým jednatelem PETER KRIZSÁN bydlištěm v Dunajská streda, Slovenská republika. Poslední změnou je pak převod celého podílu na společnost TEAM CARS s.r.o. ( v Českém OR ji nehledejte IČ. 45575363 najdete v OR Slovenské republiky)

Smysl těchto změn nechceme hodnotit. Připadané přihlášky do insolvence to nemůže ovlivnit. IČO zůstává stejné a společnost i přes změnu sídla v insolvenci zůstává.

Výpis z OR naleznete zde.
Případně online zde.

Detaily o insolvenci naleznete na Justici.




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!