Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

Společnost One Energy & One Mobile a.s. pozbyla možnost dodávat elektřinu a plyn

Publikováno: Kategorie: Dodavatelé, EnergieŠtítky: , , , , , , ,




Jste li zákazníkem One Energy & One Mobile a.s. je pravděpodobné, že se brzy objevíte na dodávkách vašeho dodavatele poslední instance. Pokud jste v mezidobí podepsali smlouvu s jiným dodavatelem, může si vás přihlásit přednostně do 25.3. a tak se dodavatele poslední instance vyhnete. Více přímo v článku nebo na stránkách ERÚ.



Během dneška nám psali první vyděšení zákazníci, kteří se bojí aby nepřišli o sovou dodávku plynu nebo elektřiny. Dobrá zpráva na začátek:

Nikomu ze zákazníku One Energy & One Mobile a.s. aktuálně nehrozí přerušení dodávek!

Zákazníci, kteří čekali na ukončení své smlouvy s One Energy, aby mohli přejít k jinému dodavateli jsou v tuto chvíli nejspíše kontaktování svým novým dodavatelem, který tak může zahájit dodávku dříve. Pravděpodobně tak učiní do 25.3.2018. I tito zákazníci však mohou svoji volbu změnit a přejít k někomu jinému, jejich lhůta je však kratší a to pouze 15 dní po zahájení dodávek novým dodavatelem. Vzor výpovědi naleznete na našich stránkách (Výpověď smlouvy podle § 11a odst. 3 energetického zákona)

Zákazníci, kteří neměli změnu dodavatele v plánu, přejdou pod dodávky dodavatele poslední instance(DPI). I to je super zpráva! Nikomu z nich následujících 6 měsíců nehrozí přerušení dodávek! 

Dejte si kávu a vyberte si nového dodavatele elektřiny nebo plynu!Elektřinu zdarma

Nyní máte 6 měsíců na porovnávání, zkoumání a podpis smlouvy s novým dodavatelem. Brzo vás bude kontaktovat DPI, který vám bude chtít nabídnout některou ze svých nabídek, ale věřte na trhu jsou lepší!

Pro zákazníky One Energy máme pecku !

Jste li zákazníkem One Energy, napište nám. Nabídneme vám elektřinu za super cenu s nízkým fixem. Přichystali jsme levnější ceník, protože víme, že dodávku zahájíte brzo. Dobře se nám tak vyjednávalo. Vyřešíte tak výběr ve lhůtě a administrativu zvládneme za vás. Nejrychlejším 100 z vás přihodíme úsporné svícení zdarma jako dárek.

 




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!