Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

Innogy zdražuje po plynu i elektřinu

Publikováno: Kategorie: NovinkyŠtítky: , , , ,




Další z řady zdražování, tentokrát zdražuje elektřinu innogy zákazníkům na ceníku standard. Nové, výrazně vyšší ceny jsou účinné od 18.2.2019.



Po prvním velkém zdražování elektřiny, které koncem roku oznámilo hned několik dodavatelů, přistupuje ke zdražování i Innogy. Elektřina pro zákazníky se sazbou D02d zdraží rovnou o celých 332,- bez DPH za MWh a o 21,- bez DPH bude dražší měsíční fix. Zákazníci si tak připlatí opravdu výrazně.srovnani_innogy

Srovnání starého a nového ceníku od 18.2.2019.

Obrana proti zdražení existuje

Pokud vás dodavatel informoval o chystaných změnách s předstihem alespoň 30 dnů před jejich účinností, musíte stihnout odstoupit od smlouvy nejpozději 10 dnů před dnem zvýšením ceny, nebo změnou smluvních podmínek. Když dodavatel na svou informační povinnost zapomněl, nebo ji promeškal, lhůta pro odstoupení se prodlužuje na 3 měsíce od data zvýšení ceny nebo změny jiných smluvních podmínek. Vzor výpovědi naleznete přímo na našem webu. Lepší cenu vám pak rádi pomůžeme zajisti přímo v chatu nebo emailem.




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!