Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

Dopis zákazníkům Enwox Energy s.r.o.

Publikováno: Kategorie: NovinkyŠtítky: ,




 

Jaké informace se dostávají k zákazníkům Enwox Energy s.r.o. ? Následující dopis k nám zaslal zoufalý zákazník.



988-trhy-pokles[1]Jak jsme informovali v reakci na tiskové prohlášení ERÚ, zákazníci Enwoxu jsou proaktivně převáděni ke společnosti ELIMON a.s.. Již brzo se pokusíme ověřit, zda je přechod k Elimonu povinností nebo pouze doporučením. Oficiální komunikace na zákazníky Enwoxu zatím vypadá takto:

Vážený zákazníku,

chtěli bychom Vám oznámit, že naše společnost ENWOX ENERGY s.r.o. se sídlem Denisova 639/2, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava, IČO: 02639564, v souladu s ustanovením čl. 2 odst. 28 Všeobecných obchodních podmínek, provedla postoupení Vaší Smlouvy o sdružených službách dodávek elektřiny (potažmo Smlouvy o dodávkách elektřiny) č. PWM1606170022 na společnost ELIMON a.s. se sídlem Praha 1 - Nové Město, Jungmannova 31/23, PSČ 11000, IČO: 27163962, www.elimon.cz.

Účinnost postoupení smlouvy je stanovena k datu převodu odběrného místa, přičemž předpokládané datum převodu je 15.8.2017 - 00:00. Od tohoto data Vám již bude dodávky elektřiny do odběrných míst specifikovaných výše uvedenou smlouvou zajišťovat společnost ELIMON a.s.

Jsme přesvědčeni, že právě společnost ELIMON a.s., s ohledem na její dlouhodobé působení bude pro Vás silným partnerem schopným řádně plnit závazky plynoucí ze smlouvy.

ZÁROVEŇ VÁM SDĚLUJEME, ŽE JSME VE VŠEM ZÁJMU ZAJISTILI, ABY VŠECHNY SJEDNANÉ PODMÍNKY VE STÁVAJÍCÍ SMLOUVĚ BYLY ZACHOVÁNY!

Do data převodu odběrných míst plaťte pravidelné zálohové platby za odběr elektřiny společnosti ENWOX ENERGY s.r.o.

Od data převodu již budete zálohové platby hradit společnosti ELIMON a.s., a to na základě nového předpisu záloh, který od této společnosti obdržíte.

Vyúčtování elektřiny za dodávky do data převodu, budete i nadále hradit společnosti ENWOX ENERGY s.r.o. dle vystavené faktury.

V rámci dodávek elektřiny se pro Vás v tuto chvíli nic nemění. Vyčkejte prosím na dopis od společnosti ELIMON a.s., ve kterém budou uvedeny všechny další potřebné informace, především ohledně kontaktů a budoucích plateb.

Pod emailem je podepsán Lukáš Weisz, prokurista společnosti.

Během dnešního dne, jsme se pokoušeli kontaktovat ELIMON a.s., zatím neúspěšně. Dá se to pochopit. Znovu se o to pokusíme zítra.

Pokud chcete prokonzultovat svoji situaci, doporučujeme nečekat a kontaktovat nás nejlépe na enwox@svitimestejne.cz.




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!