Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

Pátý důvod změnit dodavatele elektřiny a plynu: Smysluplné bonusy

Publikováno: Kategorie: NovinkyŠtítky: , , , , , , ,






Možná jste se kdysi nechali nalákat na nějaký „zajímavý bonus“. Tu někteří dodavatelé energií rozdávají finanční odměny, tu příspěvek na spotřebiče nebo třeba provozují seniorské taxi. Budiž, každý příspěvek, který má (skutečný) sociální rozměr, je vítaný. Nezapomínejte si ale vybrat takové bonusy, které opravdu využijete. Takže posledním – pátým důvodem pro změnu dodavatele – může být třeba takový příjemný bonus, jako je zákaznická linka zdarma, online přístup ke svému účtu u dodavatele nebo třeba férová cena. Protože o tu přece hlavně jde. Ale to už se zase vracíme k prvnímu důvodu.

Neplaťte za bonus, který vám nedává smysl. Nechte si porovnat cenu energií a získejte třeba 2% z vaší faktury za dodávku energií zpátky, jen za to, že platíte zálohy včas.

srovnani2




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!