Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

E.ON zdražuje elektřinu na rok 2018

Publikováno: Kategorie: NovinkyŠtítky: , , , ,




Elektřina u E.ON bude příští rok dražší, informoval o tom samotný dodavatel. Zákazníkům dodavatel sděluje zdražení o 6% - "pro představu několik desetikorun měsíčně". Pokud se vás takové zdražení týká, můžete zaslat výpověď a odstoupit od smlouvy bez sankce. Jak na to vám rádi poradíme, pokud jste si jistí můžete rovnou zaslat na E.ON výpověď.



Elektřina u E.ON bude příští rok dražší, informoval o tom samotný dodavatel. Zákazníkům dodavatel sděluje zdražení o 6% - "pro představu několik desetikorun měsíčně". Pokud se vás takové zdražení týká, můžete zaslat výpověď a odstoupit od smlouvy bez sankce. Jak na to vám rádi poradíme, pokud jste si jistí můžete rovnou zaslat na E.ON výpověď.

Nové ceníky můžete prostudovat na stránkách dodavatele. Pokud chcete u E.ONu zůstat, připravil pro vás dodavatel ceník s tříletým závazkem. E.ON je tak prvním, kdo oficiálně oznámil zdražení, to se ale dá očekávat od všech dodavatelů. Pokud chcete získat nákladové srovnání elektřiny na příští rok, rádi jej pro vás připravíme.Nezavolají

Odstoupit od smlouvy s E.ONem můžete do desátého dne před termínem zvýšení ceny, tedy do 22.12.2017. (Nejlepší bude, když toho dne výpověď už E.ON bude mít.) Celou informaci o zdražení si můžete přečíst tu.

Vážený zákazníku,
možná jste už v médiích také zaznamenal zprávy o růstu ceny elektřiny na světových trzích. Ke dnešnímu dni je to již více než 30 % a růst se pravděpodobně hned tak nezastaví. I když nás to vůbec netěší, musíme i my reagovat navýšením cen. V ceníku Elektřina, který nyní využíváte, proto od 1. ledna 2018 zvýšíme cenu za megawatthodinu dodávky elektřiny o 6 %. Pro Vaši představu je to navýšení ceny v řádu několika málo desetikorun měsíčně.
Vaše současná smlouva je bez fixace ceny, a proto Vám nemůžeme slíbit, že se časem opět nezvýší. Právě teď by pro Vás mohlo být výhodné uzavřít novou smlouvu na delší období, po které Vám cenu můžeme garantovat, a vyhnout se tak dalšímu možnému zdražení. Pro dlouhodobější smlouvy si totiž předem rezervujeme větší objem elektřiny za pevnou cenu.
Abychom Vám usnadnili rozhodování a přidali něco navíc, připravili jsme pro Vás novinku. Říkáme jí Komplet elektřina. S ní bude Vaše cena za dodávku elektřiny ještě nižší než teď a garantujeme Vám, že se nezvýší příští 3 roky. Navíc v ní máte zahrnuty služby elektrikáře v hodnotě 1 500 Kč.
V cenovém srovnání se můžete přesvědčit, že se Vám změna vyplatí. Pokud si chcete Komplet elektřinu sjednat nebo se o ní dozvědět více informací, navštivte www.eon.cz/komplet- elektrina nebo nás kontaktujte.
V případě, že se rozhodnete nabídku nevyužít a nesouhlasíte ani s navýšením ceny, můžete od své stávající smlouvy samozřejmě odstoupit, a to do desátého dne před uvedeným termínem zvýšení ceny.
Váš E.ON

Související: 

>> Další vlna zdražování elektřiny - VEMEX, E.ON i X Energie oznámili zdražení <<
>> Dražší elektřina pro podnikatele. Zdražení oznámil E.ON i Bohemia Energy <<
>> E.ON: Od listopadu bude cena plynu o něco vyšší <<




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!