Obchodní cena plynu od 1 596 Kč s DPH za 1 MWh. Obchodní cena elektřiny od 3 981 Kč s DPH za 1 MWh ve VT (sazba DO2d). Více na www.PorovnejEnergie.cz

Používáte zastaralý prohlížeč. Doporučujeme bezplatný upgrade na novější verzi, aby se vám webové stránky zobrazovaly správně.

Dražší elektřina pro podnikatele. Zdražení oznámil E.ON i Bohemia Energy

Publikováno: Kategorie: NovinkyŠtítky: , ,




S účinností od 1.12.2018 oznamují zdražení hned dva dodavatelé. Shodně oznamují zdražení u některých podnikatelský ceníků E.ON a Bohemia Energy.



Právě nyní se ukazují rozdíly mezi levnými a drahými dodavateli, jako první a plošně  začal zdražovat E.ON, o jeho změnách vás pravidelně informuje. Nyní se ovšem začínají objevovat další dodavatelé.

Zdražování elektřiny podnikatelé neutečou

Nový ceník PowerTrend s účinností od 1.12.2018

Nové ceny PowerTrendu s účinností od 1.12.2018

S účinností od 1.12. 2018 oznámil zdražení svým zákazníkům E.ON. Konkrétně tak oznámil zdražení podnikatelům s ceníkem PowerTrend. Další produktové řady podnikatelů se zatím nepotvrdily.

S účinností ke stejnému datu oznámila některým podnikatelům zdražení i Bohemia Energy. Konkrétní ceníky jsme zatím neznáme, dá se ovšem očekávat zdražení i ostatních dodavatelů skupiny.

Obrana proti zdražování elektřiny existuje

Jak píšeme v úvodu, existují levní a drazí dodavatelé. Nechte si tedy srovnat cenu od ostatních dodavatelů. Kontaktujte nás standardně, emailem na chatu nebo telefonicky.

 

Související: 

>> Další vlna zdražování elektřiny - VEMEX, E.ON i X Energie oznámili zdražení<<
>> E.ON: Od listopadu bude cena plynu o něco vyšší <<
>> E.ON zdražuje elektřinu na rok 2018 <<




Další příspěvky ze stejné kategorie


error

Pomohl vám tento článek? Dejte vědět i ostatním!